NO/EN

PRISCILLA MIRANDA NAVAS (hun/henne)


Bergen, Norge / priscillamiranda97@gmail.com

Hei! Jeg heter Priscilla, og jeg er en ny lydtekniker. Jeg har vært interessert i musikk siden tidlig alder, og gjennom GRIP klarte jeg å oppfylle ønsket om å gjøre det til mitt levebrød.

Jeg liker å jobbe på festivaler og liveproduksjoner. Jeg er spesielt glad i jazz og funk, men jeg har over tid jobbet med alle slags artister fra alle samfunnslag, fra DJ-er til hardrockband. Jeg tror at fleksibilitet og erfaring er avgjørende for min utvikling som profesjonell, og derfor liker jeg å melde meg på så mange prosjekter jeg kan for å finpusse ferdighetene mine og lære mer om håndverket mitt. Jeg ønsker å være så mangefasettert som mulig og kunne levere min kunnskap og tjenester til både bedrifter og privatkunder.


INGVILD WITHAMMER-EKERHOVD (hun/henne)


Bergen, Norway / ingvildw-e@live.no

Bare en bergensjente som holder på med hennes bachelor i film-og tv-produksjon, med en spesialisering i lyd. Jeg har min bakgrunn i teater, så jeg har alltid likt å være både av og på scenen :’)MALENE MORTENSEN (hun/henne)


Bergen, Norway / malmor2001@gmail.com & +47 480 89 010
 

Hei! Jeg heter Malene og er ny lydtekniker:) Jeg har holdt på med musikk fra ung alder, med sang som hovedinstrument. Jeg har også erfaring fra teater, og jobber aktivt med å ta med meg disse perspektivene inn når jeg jobber med lyd. Til daglig studerer jeg teatervitenskap ved UiB og jobber frilans som sanger.

Gjennom GRIP har jeg fått skygge teknikere på forskjellige arrangementer, blant annet under Meteor 2023 og Trans Awareness Week 2023. Jeg var også linjetekniker på Kulturhuset under Vill Vill Vest 2023.

Jeg har lært ufattelig mye gjennom GRIP, og ser frem til å utvikle meg videre som lydtekniker!UTEKSAMINERTE (GRIP STAGE 1 IN-DEPTH COURSE)


2021
Emilie Wright (they/them)
Inish Næss (they/them)
Marian Kipphoff (he/him)
Al Skua (they/them)
Adele Seip (she/her)
Aksel Persen (he/him)

2022
Christine Larsen (she/her)
Malin Isabel Disco Guleng (she/her)
Line Rolf Moesgaard (she/her)
Helge Brøndbo Plassen (he/him)
Eivor Slågedal (she/her)
Enara Barnés (she/her)
Edith Lindtner (she/her)
Camilla Bommen (she/her)
Ingvild Withammer-Ekerhovd (she/her)
Karina Sletten (she/her)
Priscilla Alejandra Navas (she/her)

2023
Malene Mortensen (she/her)
Rita María Muñoz Farías (she/her)
Lisa Clementsen Syslak (she/her)
Eline Rafteseth (she/her)
Marianne Aksnes (she/her)


UTEKSAMINERTE (GRIP STAGE 2 COURSE)2022
Emilie Wright (they/them)
Al Skua (they/them)
Priscilla Alejandra Navas (she/her)
Bensen Thomas (they/them)
Eivor Slågedal (she/her)
Aksel Persen (he/him)
Rebeka Yosef Belay (she/her)


ELINE RAFTESETH (hun/henne)


Bergen, Norge / elinerafteseth@gmail.com / +47 405 56 658

Eline er en bassist og komponist fra Vestnes i Møre og Romsdal, bosatt i Bergen. I 2018 fullførte hun sin bachelorgrad i jazz ved Griegakademiet i Bergen og har siden jobbet selvstendig som utøvende musiker og komponist. I 2022-23 var hun en av 4 som skrev bestillingsverk til Borealis-festivalen i regi av Borealis Ung Komponist og har tidligere utmerket seg som bassist på en rekke konserter og eventer (Vill Vill Vest, Jazz i Sikte, Jazzintro, Eurosonic m.fl) Til daglig er Rafteseth aktiv i band som Shakai, Nh3, Duesund og Heavy Astro, jobber med flere utgivelser og driver i tillegg konsertserien Playdate på Landmark. 


Som tekniker er hun interessert i jobbe med jazz, eksperimentell- og improvisasjonsmusikk, mindre band med akustiske instrumenter og sjangere som visemusikk, singer-songwriters og indie.


LISA C. SYSLAK (she/her/them)


Bergen, Norway / lisa.clementsen@hotmail.com

 Mens jeg studerte bachelor i teatervitenskap utviklet jeg en økende fascinasjon for lyd, og ble mer nysgjerrig på arbeidet bak kulissene. Etter å ha fullført min bachelor i teatervitenskap begynte jeg å studere musikk og lydproduksjon. Jeg søkte også aktivt etter andre måter å lære på og utvide horisonten min med kurs, skyggelegging og jobbing som frivillig. I begynnelsen ønsket jeg å fokusere mer på teater og bak scenen, men under både GRIP-kurset, frivillighet og skyggelegging, fant jeg også glede i musikkarrangementer og å jobbe med band og artister. 


CAMILLA BOMMEN (hun/henne)


Bergen, Norway / millabb12@gmail.com

 Jeg er billedkunstner, master i arkeologi, foreleser i billedkunst og leder av Magneten kunstkollektiv og Magneten frivilligstasjon, et sted hvor mennesker kommer sammen gjennom kunst, håndverk og sosiale aktiviteter. Magneten er også en arena for ulike konserter og teater, og dette vekket min interesse for lydteknikk. 

Å kunne lage flott lyd bak miksebordet gir meg glede. Dette er grunnen til at jeg deltok på GRIP - Her kunne jeg lære mer om lydteknikk og besøke forskjellige arenaer for å lære å bruke lyd på ulike måter. Dette har utvidet forståelsen min og gjort meg mer trygg bak mikseren. GRIP har gitt meg muligheten til å gjøre lydarbeid for arenaer som Landmark og Vill Vill Vest 2023.